Specialisten

mr. Y.J.H. (Yvo) van Griensven

Yvo van Griensven studeerde Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en is advocaat sinds 2004. Hij heeft ruim vijf jaar gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Breda en bijna vier jaar als advocaat bij de Gemeente Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in het civiele bouw- en vastgoedrecht binnen zowel de private als de publieke sector. Als advocaat behandelt hij tevens erfpacht zaken.

Yvo van Griensven heeft in 2011 de specialisatieopleiding Onroerend goedrecht van de Grotius Academie afgerond. Hij is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (zie www.vbra.nl).

Van Griensven heeft in het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten als hoofdrechtsgebied Vastgoedrecht met als subrechtsgebieden Bouwrecht, Erfdienstbaarheden, Erfpacht en Burenrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tot het behalen van jaarlijks tien opleidingspunten op het geregistreerde rechtsgebied.

Tarieven

Het uurtarief van Yvo van Griensven is EUR 220,- exclusief btw. Een fixed fee is soms mogelijk.

Op onze dienstverlening zijn van toepassing de Algemene voorwaarden Van Griensven advocatuur.

 

mr. H.P.H (Huub) van Griensven

Huub van Griensven studeerde Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij werd in 1972 beëdigd als advocaat en was in 1980 medeoprichter van het advocatenkantoor Pessers & Van Griensven te Eindhoven. In 1990 maakte hij de overstap naar de rechterlijke macht als kantonrechter. Van 2000 tot 2011 was hij raadsheer bij het Gerechtshof 's-Hertogenbosch. Huub van Griensven is als adviseur aan het kantoor verbonden.

 

Postbus 1107, 4801 BC Breda  | T: +31 (0)76 515 3 888 | E: vangriensven@vglaw.nl | Bezoekadres: Schrauwenhof 14, Breda